Ga naar Homepagina
v.d. Visch | Tuinmachines Nijkerk

Automower Amersfoort

U zoekt een Automower in Amersfoort?

Als u een Automower in Amersfoort wenst te kopen van het merk Husqvarna, dan kunt u daarin slagen bij v.d. Visch Tuinmachines. Wij hebben in onze winkel nabij Amersfoort meerdere uitvoeringen van het model Automower beschikbaar. Deze robotmaaiers beschikken elk over andere specificaties, zodat er voor het optimaal maaien van elk gazon een passende keuze gemaakt kan worden. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u uiteraard van advies bij het maken van de beste keuze.

Zitmaaier kopen in Amersfoort of omgeving

Van de Visch Tuinmachines richt zich met de verkoop van tuinmachines op zowel op particulieren als op professionele gebruikers. Als u een zitmaaier wenst te kopen in Amersfoort of omgeving bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. In ons aanbod zijn namelijk tientallen modellen beschikbaar, zodat u altijd de ideale zitmaaier kunt kopen in onze winkel die nabij Amersfoort is gevestigd. De prijsklassen variëren en wij bieden diverse modellen maaiers en trailers van bekende kwaliteitsmerken, zoals: Castel Garden, Wolf Garten en Polar Trailers.

Automower in regio Amersfoort kopen

De ideale manier om het gazon er perfect uit te laten zien en zelf tijd te besparen, begint bij het maken van de perfecte keuze. Dat is het kopen van een Automower in Amersfoort die onder alle weersomstandigheden functioneert, geschikt is voor oneffen terrein en zelfs steile hellingen kan nemen. Een betrouwbaar maairesultaat is gegarandeerd als u besluit om in onze winkel nabij Amersfoort een Automower aan te schaffen. De innovatieve techniek van het unieke maaisysteem wijst u vanzelf de weg. Kom langs in onze winkel en vergelijk op uw gemak de robotmaaiers om zo tot een ideale keuze te komen.

Zitmaaier kopen bij v.d. Visch Tuinmachines in regio Amersfoort

Voor grote grasoppervlakken is het handig om over een machine te beschikken die het gras in perfecte conditie houdt. U kunt daarvoor een zitmaaier kopen bij v.d. Visch Tuinmachines in Nijkerk nabij Amersfoort. In onze winkel kunt u alle opties met elkaar vergelijken en onze medewerker adviseert u graag. Per uitvoering kan de maaibreedte bijvoorbeeld variëren, maar ook het gazonoppervlak dat gemaaid kan worden net als de maximale inhoud van de grasopvangzak. Het is dan ook aan te raden om bij het kopen van een grasmaaier van de kennis en ervaring van onze medewerkers gebruik te maken.

Adres Jan Plassensteeg 18-B
3862 NL Nijkerk gld
Nederland

Telefoon: +31 33 246 6050
Openingstijden
Maandag:08:30-17:30
Dinsdag:08:30-17:30
Woensdag:08:30-17:30
Donderdag:08:30-17:30
Vrijdag:08:30-17:30
Zaterdag:09:00-16:00
v.d. Visch Tuinmachines is de specialist in tuinmachines & parkmachines voor zowel particuliere als professionele gebruikers. U kunt bij ons terecht voor onder andere: Grasmaaiers (automatische, elektrische, benzine, hand, zweef) gazonmaaiers en zitmaaiers, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, doorslijpmachines, grondboren, hakselaars, heggenscharen / hoogsnoeiers, kloofmachines, kooimaaiers, reinigingsapparatuur, trilplaten en stenenknippers, trimmers, tuinfrezen, verticuteermachines, veegmachines en waterpompen.

Indien u vragen heeft dan kunt u ons altijd bereiken via 033 246 6050 of via tuinmachines@vdvisch.nl