Ga naar Homepagina
v.d. Visch | Tuinmachines Nijkerk

Tuinmachines Nijkerk

Tuinmachines in Nijkerk voor particulieren en professionals

Op zoek naar tuinmachines in Nijkerk? Specialist v.d. Visch Tuinmachines is in Nijkerk gevestigd en biedt een ruime keuze voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker. Op het gebied van tuinmachines hebben wij u het grootste assortiment te bieden met een diversiteit aan merken. Wij hebben voor iedereen de beste oplossing in huis als het gaat om machines voor het perfectioneren van uw tuin. Uiteraard kunt u rekenen op deskundig advies bij het maken van een keuze.

Automatische grasmaaier kopen voor het perfecte resultaat

Bij het onderhouden van een gazon of grasveld is het maaien van het gras een belangrijk onderdeel. Het grasmaaien kost doorgaans veel tijd en die tijd kunt u op een andere manier benutten als u de keuze maakt voor het kopen van een automatische grasmaaier. Het voordeel van het kopen van een automatische grasmaaier is dat het gras voor u wordt gemaaid, zodat u daarna van het perfecte resultaat kunt genieten. U kunt vrijblijvend onze showroom bezoeken of online kennismaken met ons aanbod.

Tuinmachines in Nijkerk voor uiteenlopende werkzaamheden

Een tuin in een goede conditie houden, brengt de nodige werkzaamheden met zich mee. Met de tuinmachines die wij in Nijkerk voor u beschikbaar hebben, kunt u voortaan op een efficiënte manier uw tuin onderhouden. Wij hebben voor de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden de beste tuinmachines beschikbaar in onze winkel in Nijkerk. Of u nu op zoek bent naar een machine om het gras te maaien of om bladeren weg te blazen, wij hebben het voor u in huis. Zo bieden wij u onder meer de keuze uit: Grasmaaiers, Bladblazers, Kettingzagen, Hakselaars, Kloofmachines en Verticuteermachines.

Automatische grasmaaier kopen bij v.d. Visch Tuinmachines

Van de Visch Tuinmachines biedt u de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met ons veelzijdige aanbod. Bij het kopen van een automatische grasmaaier kunt u uit meerdere merken een keuze maken. Wij adviseren u graag om u de beste aankoop te laten doen, want er zijn uiteraard een aantal belangrijke aspecten die van belang zijn bij het kopen van een automatische grasmaaier. Het gaat dan onder meer om de grootte van het grasoppervlak dat gemaaid dient te worden. Uiteraard kunt u ook gewoon vrijblijvend rondkijken in onze winkel die van maandag tot en met zaterdag is geopend.

Adres Jan Plassensteeg 18-B
3862 NL Nijkerk gld
Nederland

Telefoon: +31 33 246 6050
Openingstijden
Maandag:08:30-17:30
Dinsdag:08:30-17:30
Woensdag:08:30-17:30
Donderdag:08:30-17:30
Vrijdag:08:30-17:30
Zaterdag:09:00-16:00
v.d. Visch Tuinmachines is de specialist in tuinmachines & parkmachines voor zowel particuliere als professionele gebruikers. U kunt bij ons terecht voor onder andere: Grasmaaiers (automatische, elektrische, benzine, hand, zweef) gazonmaaiers en zitmaaiers, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, doorslijpmachines, grondboren, hakselaars, heggenscharen / hoogsnoeiers, kloofmachines, kooimaaiers, reinigingsapparatuur, trilplaten en stenenknippers, trimmers, tuinfrezen, verticuteermachines, veegmachines en waterpompen.

Indien u vragen heeft dan kunt u ons altijd bereiken via 033 246 6050 of via tuinmachines@vdvisch.nl